Лого Инова Топ Грийн

За нас

Инова Топ Грийн ЕООД е българска компания, основана през 2018 г. Предлагаме това, което е необходимо, за да изглежда вашият зелен покрив чудесно: проектиране, изграждане на цялостната покривна система, поддръжка на място и точните съвети.

Зелените ни покриви са подходящи за жилищни, търговски и индустриални сгради в градски и селски региони.

Също сме първият български производител на основните компоненти за зелени покриви – предварително култивирани килими (чимове) от седуми и Субстрат за екстензивни зелени покриви.

Инова Топ Грийн ЕООД е представител за България на Optigrün international AG – немска компания с над 40-годишен опит и една от водещите на пазара в сектора на зелените покриви в световен мащаб.

Живи покриви – предложението на Инова Топ Грийн.

Пчела върху цвете

МИСИЯТА

Нашата мисия е да създаваме иновативни покривни системи, които са в синхрон с принципите на устойчивото  строителство и архитектуракъдето зелено не е просто цвят. Стремим се да бъдем водещата компания, предоставяща висококачествени системи за зелени покриви с компоненти, произведени на местно ниво. Работим с архитекти, строителни инженери, дизайнери, градинари и професионалисти от различни сфери, за да популяризираме зелените, живи покриви като наложителен начин за устойчиво развитие.

Иновативността стои в основата на стратегията за развитие на нашата компания.

ГРАДИНИТЕ И ПОЛЕТАТА

Градините и полетата ни са разположени в сърцето на Централна Стара планина, в подножието на най-високия връх – Ботев. С горещо и сухо лято и мразовита зима имаме привилегията да отглеждаме най-устойчивите на климатични промени Седумни килими SeduMixmat ITG1, предназначени за вечнозелени покриви.

Екипът на Инова Топ Грийн

ЕКИПЪТ

Нашият екип обединява хора с ярки индивидуалности, взаимно допълващи се умения, мултидисциплинарен опит и експертиза и най-важното – споделящи общи ценности.

Ние, екипът на Инова Топ Грийн, сме водени от вдъхновение, творчество и страст към опазване на Земята – единствената живото поддържаща система, която имаме или която познаваме. Вярваме, че създавайки живи покриви, ние помагаме за опазването на Планетата.